Descriere proiect

Scopul proiectului

- Cresterea gradului de pregatire profesionala a 45 de participanti (35 elevi minori de la calificarea Turism si alimentatie si 10 cadre didactice - aria Tehnologii) pe parcursul a 2 ani conform normelor in vigoare, prin consolidarea competentelor specifice in vederea:

+ adaptarii procesului instructiv-educativ la schimbarile survenite in contextul socio-economic national si international (profesori)

+ adaptarii si insertiei pe piata muncii mai usor (elevi)

Obiectivele proiectului

1. Imbunatatirea si dezvoltarea competentelor profesionale si lingvistice a celor 35 elevi participanti pentru o mai buna insertie pe piata muncii
2. Imbunatatirea competentelor profesionale a 10 cadre didactice in vederea adaptarii metodelor de predare / invatare care vizeaza formarea elevilor la nevoile pietii muncii
3. Dezvoltarea institutionala prin integrarea de modele europene
4. Consolidarea parteneriatelor internationale in vederea asigurarii de stagii de formare profesionala la standarde europene pentru elevi si cadre didactice

Durata proiectului

- 2 ani, trei dintre fluxuri desfasurandu-se in primul an de proiect in lunile iunie 2018, iulie 2018, august 2018. In cel de-al doilea an de proiect se vor realiza ultimele doua fluxuri in iunie 2019, iulie 2019.


Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus +. Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit.
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți